Nehybně strnula vodní želva
jsem v akvárium jako ona
Ne nejsem chrabrý - málo mám ze lva
všude je dobře - nejlépe doma
Název mě trochu zmátl. Ovšem na den si zajistit ten poslední. Nic není jisté,však ani následné blahořečení...:)
v teráriu?
28.09.2021 18:46:12 | cestadolesa
Ano v akvárium díky
Rád Tě jsem Tě na záhonu dnes poznal
O svatém Václavu tedy dnes kdy připadá svátek sv. V
28.09.2021 18:57:28 | kudlankaW