Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=GLk0_F4D1uY&list=OLAK5uy_lf4ZxVYQutqNKXD2zt3IZx05_synnnkbs&index=3
můžeš se schovat pod tlustou vlněnou dekou
zahrabat obličej pod listí a vdechovat hlínu
procházet ulicemi Vinohrad a přemýšlet která z nich to byla
sedět si na rukou až zbělají a nemáš v nich cit
pálit si jazyk horkým železem a zkoušet se přiblížit aspoň trochu tý bolesti
která v tobě někde je ale nedokážeš ji vydolovat
jen občas vypluje na povrch a zařízne se někde za očima
a vydá takovej ten zvuk jako když přiskřípneš zvířeti hrdlo
mezi palcem a ukazovákem
...někdy je lepší pro vlastní příčetnost nevracet se moc zpátky...ani ve vzpomínkách...;-)
29.09.2021 13:55:00 | Marten
Bolesti je třeba spíše se oddalovat, aby nás nepohltila, milá Odnikud. Všecky ty pocity jsou tak živé, kéž by u Tebe stejnou měrou procitalo štěstí.Jsem rád, že jsi odtud. Opatruj se.
29.09.2021 12:14:32 | Akrij8