Anotace: Rakev nebo urničku?, nejlépe na rozloučenou od ženy hubičku a pak si počkat, až se zase všichni sejdeme, vždyť do Duchovního Světa se Všichni vejdeme(Vesmír je totiž nekonečný):-)
Anotace se mi líbí a báseň také.Je psaná s lehkým humorem i vážně vesele .-)
04.10.2021 20:37:50 | Jaruška
Přeji Ti dlouhý věk. Objímám Tě. Teď a hned.
04.10.2021 18:14:01 | mkinka
Děkuji:-)jo a ještě přidám zdraví, to se i ve vyšším věku jistě žije lépe.
Děkuji za pěkné psaní:-)
06.10.2021 19:09:40 | Jeněcovevzduchukrásného
Rádo se stalo. Moje prababičku se dožila necelých 96 let, moje babička skoro 94.Tak věřím, že tu budeš jako ony se mnou.
28.10.2021 17:31:20 | mkinka
Hlavně, aby byl náš dlouhý život nejen ku prospěchu nám, ale i ostatním.:-)
28.10.2021 17:38:40 | Jeněcovevzduchukrásného