Někdy je to vše náročné a překonat chmury a problémy. Já jsem 33 dnů žil na 2m čtverečných, napojen na přístroje, kanyly a pak na mnohem náročnější hadice- centrála napíchlá v krku, artérka v tepně, vycévkování, 2 dreny do láhve naplněné krví a rozříznutý celý hrudní koš, osrdečník a mnoho šití na srdci.Vím, jak je to náročný a jak to vše bolí. Je to tak...ten neklid bolí stejně.
05.10.2021 19:34:42 | Krahujec