V tu bouřlivou noc
V tu bouřlivou noc
v níž blesků prší roj
jen hrom sólo bije,
jak řinčí těžká zbroj
Mezi panelovými bloky
silně duje větrů van
přesto do bouřlivé noci
vyšel se psem pán
V té bouřlivé noci
jeho pes teskně vyl
muž zatím v duchu
o suchém domě snil
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, gallatea, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)