Protože kurva piš ! Stabilní, říkáš? Tak před čtrnácti dny mě někdo označil za těžce nestabilní. Že já s ním jsem nestabilní. A jak že to zařídit, aby to stabilní bylo.. a co když nás stabilita jenom nebaví. Je to nuda. Beze srandy.
22.11.2021 21:14:31 | Loveless