Hvězda
„Jsme vprostřed sestupové trasy,
teplota stoupá, co s tím Ricku?
Je tu až příliš otazníků,
teď další senzor problém hlásí!“
„Věži?“ vyhrkne do rádia,
za zvuku stále dalších čidel,
„máme tu problém s jedním z křídel,
Houstone, tady je Columbia!“
„Vidíš, támhle je Andromeda,
tam Malý vůz, najde, kdo hledá,
jmenují se dle dávných zvěstí.“
„Maminko, mám tě tak moc ráda,
jé, koukni, támhle hvězda padá!“
„Něco si přej, to nosí štěstí.“
Přečteno 177x
Tipy 15
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, jenommarie, Iva Husárková, Lighter, šerý, Psavec, mkinka, blues, Koala, Jan Kacíř
Komentáře (6)
Komentujících (6)