Maličký notýsek
po kapsách nosím.
Nedávno z kapsy mi
vypadnul však;
neviděli jste jej,
prosím?
Kapesní notýsek
týdny již postrádám.
Do zimy zpět se mi
navrátí snad.
Že bez něj úzko je,
poznávám.
Tento můj notýsek,
věřte mi, chybí moc;
snad někde na zemi,
mimo všech chodců zrak,
posečká na mě
až do Vánoc.
Tak hlavně, ať je pak zpětně do něho o čem zapisovat milá Rozmarýnko, tak já přeju do nalezení aspoň plné kapsy popsaného. A třeba pak bude další nová Milý deníčku :-)
14.10.2021 16:55:26 | Vivien
Krásné :-)
Nikdy se nevzdávají ...
Lidé SVÉHO snění ...
Notýsek SNY v PŘÁNÍ mění ...
PS:
Najdeš VŠE co si přejeme ...
A sny neupadají tak v zapomnění :-)
13.10.2021 15:52:49 | Fialový metal