Smrtka s kosou
co se dívá
nohou bosou
našlapuje
moc o tobě nepřemýšlí
jenom hlídá čas
je okolo nás
Mladý může
starý musí
nikdo s tím nic nenadělá
to se jenom brána zvedá
odtud na věčnost
odtud na věčnost, a pak zase zpět do nové schránky.
14.10.2021 20:51:30 | Jeněcovevzduchukrásného
To není tak jisté ale dík za komentář
14.10.2021 21:42:42 | Fil
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?