Jsem jen stínem někoho,
kým bývala jsem kdysi.
Život můj je šablonou,
co zdát se může čísi.
Žiji, ale neužívám
(leda taurin k ránu).
Ze svých snů se na svět dívám
i poté, co vstanu.
Žiji život, který neznám,
neznám sebe jménem.
Činy mé jsou pouhý seznam
v kanclu opuštěném.
:-)))
Trošku jsem se lek ...
Že neznám (taurin) lék !
Na lednici vzkazy vrším !!
Co a kdo "JSEM" ... ?
Pouze tuším
PS:
Nevíš ... promiň, že TĚ nyní ruším.
16.10.2021 10:44:17 | Fialový metal