Obaja sme to tak trochu tušili
že sme sa asi mierne zbláznili
ja do teba určite
Obaja sme to tak trochu tušili
že spŕchne hneď
ako nám dážď zrušili
v oblakoch sa ľúbili-
milovali
nahí spolu tancovali
anjel s čertom
Obaja sme to tak trochu tušili
že sa z chuti zasmejeme
keď povedali aby sme
jazyk za zubami držali,
keď chceli aby sme prestali
s tými snami
ale my sme snívali,
spolu vo veľkom
a neprestali sme
veriť našim snom
Anjel s čertom
stretli sa
čert s kyticou fialiek
rozvoniavali
na celé, celé peklo,
anjel v žltých šatách
pozval ho k sebe,
k sebe na oblak
...K sebe na oblak
ľúbili sa ľúbili,
ľúbili na sebe
každý protiklad
Obaja sme to tak trochu tušili
že sme sa asi mierne zbláznili,
obaja sme to tak trochu tušili
že sme sa asi mierne zbláznili
ja do teba určite...
Není nad krásné pobláznění,
když peklo v ráj se změní
pak společně můžete prožívat snění...
Krásný den, Davi:)
23.11.2021 23:07:08 | Emily Říhová
Celou dobu co to čtu
..se přihlouple usmívám
a pokyvuji hlavou.
Štěstí z té básně cítím
a jsem moc ráda,
moc VÁM jej přeji oběma *ST.
Pěkně jsi to napsal.:)
18.10.2021 21:16:55 | jenommarie