patříš
všemu a všem
ve svobodě
svobodná
dávající se
beze slov
ano
právě taková
nezištná
nemanipulující
neznámá
jen v dotecích
zářných okamžiků
uchopitelná
nechci tě vlastnit
netoužím
neběžím za tebou
ty sama skrze mne
vždy znovu zrozená
rozená
dávající se
všemu a všem
patřená
Nalézání v bezbřehých kapsách času,
v lásce smyslnou
volnost pro duši*.:)
Ukládám si ji..úsměv letí
18.10.2021 18:35:29 | jenommarie