Někdy se stane
že ti štěstí zaklepe
na dveře, aby ti řeklo:
jsem k mání!
Jenže, tohle štěstí -
z šuplíčku
„zakázáno byť jen snít“
je nesplnitelné přání
a co víc, vlastně jen chce...
abys opustila byt.
a ja jaj, zrovna dnes moje dreams a v něm mi bývalý píše, dnes jsem se oženil, to nevymyslíš, ráno mi chutnalo kafe nějak víc
20.10.2021 10:52:45 | Vivien
A někdy je třeba pro štěstí i duši větší byt, když v těsném nelze být...
19.10.2021 12:26:34 | Protos1182