Jediný pohľad
niekedy stačí...
veľavravne mlčí
aj kričí
jediný,
jediný pohľad
niekedy stačí
na preskočenie
iskry,
iskierky nádeje
a lásky
Jediný pohľad
rozpovie všetko
jediný pohľad
dobre vie to
odkryť, čo
chceme
ponechať prikryté
Niekedy stačí
len jediný pohľad
a úsmev k nemu
ako štipka soli
v dokonalom
recepte
Stačí pohled jediný,
co dotkne se srdce,
ten pohled hřejivý,
co nezapomenes nikdy více...
Davi, naprostý souhlas... Krásný večer přeji :)
24.11.2021 22:00:05 | Emily Říhová
Souhlasím Davide :) já měla to štěstí a poznala jsem tento pocit.
Přes oči až do samého srdce. Bylo to moc zvláštní a příjemné.
19.10.2021 19:12:00 | Isla