vidím váš úsměv
hrajete člověče
nechcete nikoho vyloučit ze hry
raději necháte sebe
znovu ten šibalský úsměv
jeden zub
vzal vám zub času
ale to je právě to
co činí vás krásnou
dnes vás již syn
o návštěvách nestihne
byla jste rychlejší
než on
v tichu vás slyším odcházet
ještě jedno
pousmání
člověče nezlob se
ale dnes
dohrála jsem
férovou hru se světem
S úctou zahrané...
jen život vede..dál
pravidla postoje už zvládat musíme sami;)
28.10.2021 13:31:25 | jenommarie
Každá hra má svá pravidla a kostka hrany. A jsou hry, které nikdy nevyhraješ. Ale můžeš je prohrát čestně a se vztyčenou hlavou. To je cena Fair play*
20.10.2021 00:32:39 | šerý