Moje loďka samá díra
na rybníce plném žraloků
vědrem vodu usilovně sbírám
nestíhám, hlásím potopu!
Hladoví žraloci kolem krouží
čekají na svou dobrotu
poslední šance na záchranu
spoléhám se na svou nahotu
Nepřejde je chuť?
Ukápla jim táhlá slina
umělý předkrm na kusy
kolem to jen zabublalo
život umí být fakt sv***
Ve vodě už po krk plavu
za nohy mě cosi tahá
veslováním se marně vzpírám
na zádi už je další díra
Na hodinkách na čas zírám
hlásím, ponor darebové
periskop letí nahoru
Jdu si teď hrát na ponorku
chcete mě?
jen přes moji mrtvolu!
https://www.youtube.com/watch?v=558lwbEqHK8