Podzim
Podzim je plný depresí,
jen nahé stromy bez listí,
je brzy tma a lidé si,
kabátem teplo pojistí.
Podzim je plný depresí,
slunce se často ukrývá
ztichlý sad pozbyl noblesy
a smrt je holka mámivá.
Podzim se topí v depresích,
já vím, zas stejná písnička.
Možná to trochu změní sníh,
poslední na dně psaníčka.
Přečteno 226x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Pittoresque, Vivien, Marten, šerý, Psavec, Isla, mkinka, Sonador
Komentáře (4)
Komentujících (4)