Podívat se na hvězdy
pak se začít smát
v hlavě trochu vína mít
položit se na gauč
vůbec na nic nemyslet
prostě jenom být
Usnout v dobré náladě
smutek není na skladě
ve snu chodit po městě
vyčůrat se na cestě
pak se rychle probudit
a být zase trochu fit
Než tě práce unaví
Až tě práce unaví
dej si trochu vína
podívej se na hvězdy
to je přece príma