Vidím ťa všade.
V líniach oblakoch
v mäkkej tráve
na rozkvitnutých lukách
v štebote vtákov
v úsmevoch neznámych tvári
v obloku starej mami
v šepote vetra
v plameni sviečky
na dne zurčiacej riečky
v belasej farbe potoka
v listoch jesenného javora
v teple studeného večera
v chuti rannej cigarety
v hudbe z platni
v posledných tónoch kávy
v rannej rose,
keď sa moje nohy bosé
dotýkajú trávy
pery spievajú ti chvály
a moje oči
ťa vidia úplne všade.