Spotené čelo,
slané riasy..
Pocukrujem vietor
vrúcnym bozkom,
strateným
niekde na tvojom spánku,
zamotaným
v tvojich vlasoch.
Horúce telo,
na perách mám
tvoje meno
zbavené všetkých rán,
pod bičom
nikdy nie si sám.
V kostole nehovorím amen
jednako snímam
z tvojich ramien
hriechy všetkých generácií
minulých i budúcich
láska je kameň lesknúci,
nie je hriechom,
pritom jej vedúci element
je vášeň.
Láska
najviac žiari
v úplnej tme
a kostolnom tichu.