Anotace: Extatická báseň animální přitažlivosti, psáno na koncertu free džezového uskupení.
Jsem konzument života umění básní hudby džezu červeného vína chmelového moku kukuřičných lupínek barevné salsy života obarvené v tónech melodiích abstrakcích geometrických tvarech
Jsem nebeský konzument hyperkonzument lyrický absorbent konzument myšlenek
Jsem rafinovaný konzument hlasů přesycených jasů neskutečných odstínů a palet
Jsem mrtev již dávno a dávno mrtev
,konzumní doba vzorce schémata tvary chapadla
zlomené mechanismy
odkrvené sny
vysypané depozity knih
pomlka jazzový groove grův
graciézní geniální spontánní degradující inteligenci do bodu červí díry
hlasy španĕlských dĕvčat orgonomie letadel
persony tvaru stínů odlesky odletu myšlenky
kukuřičná drť unaveného básnického mozku
hardship - deprivovaná čast utopického života utápĕného v neštĕstí
umírajícího ulpívajícího v utrpení samotĕ verších bezdĕtnosti svobodĕ úzkosti
prchlivé netrpĕlivosti nerozhodnosti útlaku z cizích rozhovorů
útřzků životů živejších než ten tvůj
na oko na okamžik na třeskmutou chvíli kdy jsi soustředěný do černé díry obrazovky
níž než rtuť
Analogováhora
fluida z haiku
hlas vokálistky
Nebesa střih krb
popel rozfoukanýchfreejazovýchnocí
...