Vesmírem s mírem

Vesmírem s mírem

Společně plynem vesmírem s mírem

láskou nekonečně sjetí v tvém objetí

tvé oči krouží, jako dvě neznámé planety

 

Podléhám tvé opakované nedostupnosti

pod rouchem včerejší ctnosti

opět jsem přešla svůj práh cudnosti

 

Řekni mi, jak moc si se mnou hrají

když mou duši s nocí na kousky krájí

ty v hlavní roli, opět sny o tobě se mi zdají

Autor Anety poetry, 29.10.2021
Přečteno 183x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, Vivien, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel