Hoďme si mincí, kterej z nás umře.
Slunce je tu málo a tenhle květináč
je pro nás dva, prostě strašně malej.
Hoďme si mincí, dřív než jeden z nás
toho druhýho zahubí, a než přijde ráno
budeme mít jasno - prozatím mě ale
ze starý známosti, ještě naposledy zalej.
.....
Ještě nehážu flintu do žita
a doufám, že i to se počítá
dělání bez dělání - teleta odžita.
V mysli Tvé chmurna
A na parapetu snad UR.a?
30.10.2021 16:57:01 | kudlankaW
...jsem zapomněla, že ráno moudřejší večera, chmura tak zmizela ze čela:)
na parapetu tak možná mUR.a :D
měj se pěkně Márty*
30.10.2021 17:17:31 | Sonador
Hydroponie ...
Tě NE-zabije ...
Zalévat někdo JINÝ musí ...
A pomohou i PSÍ-KUSY ...
ŠTĚNĚ ...
HLEDEJ ...
A JEN SE NEDEJ :-)))
PA a ST
30.10.2021 13:19:14 | Fialový metal
Co zvětšit květináč,
pak neptat se proč a nač.
Květinu zalévat,
prach z listů otírat
30.10.2021 05:47:31 | Protos1182