Proč jsem na to nepřišel dřív?
Že zmuchlanej papír mluví jinak -
jako by zapomněl.
Jenže on to v sobě má
jen si to pamatuje jinak.
Teď už pouze
dopadá denní světlo lamp
na jeho vrásky
a tenhle senilní děda
nikomu nic nepoví -
Nesyp si sůl do očí ...
Každá se RÁDA otočí ...
Jen řekni ...
MÁM dnes milión na útratu ...
Kdo si dá se mnou ...
(JÁ - MÁM - VATU !)
30.10.2021 16:58:34 | Fialový metal