Kostýmy děsivé
na sebe dáme
proč protože
je halloween svátek
líčení barevné
až z něho mrazí
umělecká veledíla
moji vzácní drazí
za co jste letos vy
čím oslníte všechny okolo
já místo toho všeho
radši skáču na kolo
projet se vyčistit si hlavu
se vzpominkou na mou drahou mámu