Oživ v sebe ten sen
ktorý ti zaháňal mračná
oživ tú iskru v tvojich očiach,
zaslúžiš si byť šťastná
Nemusí ho chápať každý
tá emócia je tvoja- vlastná,
tvoj vlastný cieľ,
túžba, sen
tak si za ním mier
neprestávaj veriť,
prosím nie
Oživ v sebe radosť
nech zaznie ten smiech,
ktorým mi svietiš
na cestu
a nie som jediný,
nie som v tom sám
každý deň je úžasný
to čo cítiš- zlé aj dobré
každý ten pocit je zázračný
tvorí všetko to, čo ťa stretne
na ceste po ktorej kráčaš...
Oživ to v sebe,
celý ten vesmír
tieto riadky ti patria
píšem a nespím,
nevadí- si vzácna
ak ti niekto povie
niečo iné
hovorí o niekom,
o kom nič nevie,
oživ v sebe ten sen
ktorý ti zaháňal mračná
oživ tú iskru v tvojich očiach,
zaslúžiš si byť šťastná...
Kéž každý v sobě hýčká si
radost co oči prozáří
vždyť všichni vědět musí,
že každému štěstí sluší...
Krásný den, Davi:)
29.11.2021 20:36:27 | Emily Říhová
Davi :) báseň se ti povedla, krásně ladí,
nejen v řádcích, ale i v duši. :) ***
31.10.2021 08:52:26 | Isla