Už bych si snad ani matně nevybavil
počitek zlatý či plný vjem piv
Ještě tak didaktický narativ
ach ano ten mě do školních lavic zvábil
Doslova bez ostychu i uzardění
odložil jsem tělesnost ba pudy
bádám v hemisférách jsa rudý
bych bližním dokázal touhu po vědění
Kéž tvá touha po vědění
hořet nikdy nepřestane,
to co bude nikdo neví,
přeji ať jen dobré se Ti stane ;)
Hodně štěstí, Márty :)
02.11.2021 21:02:22 | Emily Říhová
To budu potřebovat Emily
Ano po dekádě bloudění beze smyslu v údolí stínů
Prahnu po tom mít alespoň sexy mozek
Když tělo podléhá přirozenému procesu stárnutí
Anebo zrání?
Díky paní!
02.11.2021 21:12:05 | kudlankaW
Samozřejmě, že to není zdání,
muži jako víno zrají ;)
Tak na zdraví! :D
02.11.2021 21:38:15 | Emily Říhová
Děkuji Emčo
Jsi skvělá
Papa
03.11.2021 17:14:03 | kudlankaW
Jejda, Márty, tak zlý to se mnou snad není :D ;););)
Krásný večer, pa
05.11.2021 22:14:08 | Emily Říhová