Anotace: Kutálí se do údolí a za ním lavina se valí
*
***
Na vrcholku sil
Žil
Byl
Živořil
Bez úsměvu
Bez pohlazení
Bez políbení
Bez tvého milování
***
Utvořil si vlastní svět
Utvořil si a měl vše hned
Utvořil si to ... co ani není
Utvořil a přetvořil i znetvořil dlouhých třicet let
INTERNET
***
DÁL ŽIJE
Dál však čas od času bije
Dál bez Tvého úsměvu
Dál bez Tvého pohlazení
Dál bez Tvého políbení
Dál bez Tvého milování
Malování
***
Jen bije
Jen bije
Tvé i mé SRDCE na poplach
Mají strach
Až někdy přijde
BLOCKOUT
1,2,3,4,5,6,7
***
*
Vašku ,tak to je velmi výstižně napsáno.INTERNET...osudová ,,věc" která vysává...Už tak je tato doba krutá a záleží na každém,jak se svým Životem naloží.Já jsem raději v přírodě,jak to jen jde a hry s vnoučky a s manželem bych nevyměnila ani za nic na světě .-)
Chtějí změnit naše Životy,ale to se jim nepodaří...vše je jedna veliká lež.
Ale my víme, co je krásné viď ?
07.01.2022 22:00:05 | Jarunka
Víme dobře co je krásné a co nás ničí.
A Tvoje i moje srdce křičí !
Už je toho vážně dost ...
Co zbyde lidem pro radost ?
Jen monitor ?
A co pak !!
Dávno nám již ujel vlak ?
MY si to naštěstí nemyslíme !
Jen o návratu zpět nyní sníme !
A možná se k nám někdo další přidá !
Kde se stala vlastně chyba ?
A byl to možná ...
Nejenom jeden den o vánocích ...
07.01.2022 22:16:39 | Fialový metal
Ten závěr je dobrý. Dneska jsem ukazovala, že jsem očkovaná, abych měla u pumpy kávu.
01.11.2021 21:35:41 | mkinka
Já jsem dneska ukázal mé přítelkyni SRDCE ...
ALE kavárna zůstává ... :-((
Zavřená od jara ...
Snad příště ...
Budu opět bílý JELEN ve středu ...
Města ...
KTERÁ NÁS NIČÍ ...
Jsme prostě ...
Tam ...
Kde jen vítr v dívčí sukni křičí !!
JSEM tady SÁM ...
Znám jednu dívku ... co má Bugaty
TAM TAM TAM
Já dlaň ať nekouká a nefouká ...
SÁM DÁM SEDMKRÁT
01.11.2021 23:42:59 | Fialový metal