Jeleni jsou stále v říji
nejsem si jist - zda mě to míjí
Má však říjen jednu schovanku
mám na mysli sestru Štěpánku
blahopřeji k svátku
Pěkné a hodně zdraví Štěpánce :)
31.10.2021 09:25:27 | jenommarie
Maji
Kolena
Se mi
Tvým
Vzkazem
Roztřásají
Díky
Cukrbliky
31.10.2021 11:36:42 | kudlankaW
Doufám že už to přešlo:D.
Jsem opozdilka..takto tě tu nechat bez odpovědi. Měj pěkné dny Márty a děkuji.;)
03.11.2021 14:44:58 | jenommarie