Víkendová akce
Byl jednou jeden přeplesk,
Ten se o víkendu přešleh,
Byl přešlehanej tak moc,
Že byl vzhůru celou noc,
Zbouchali jsme celý géčko,
On si k tomu dal i éčko,
Málem jsme se vypnuli,
Tak jsme si na to šlehnuli.
Přečteno 196x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)