Svítání mysli
Co rozsvítilo moje vědomí
v bilionech věků?
Co ho zase zhasne
až bude po člověku...?
V prach jsem a v prach se obrátím
a pak už to nikdy nevrátím...
Záhada vědomí
jednou mě přelomí
tak jako blesk strom
nebude už co nechat na potom...
Přečteno 182x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, mkinka, Vivien, Iva Husárková, Psavec, šerý, Ucitelskej, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)