Anotace: Ze života... Tentokrát ne mého.
Smetla jsem zbytky viny
ze tvého polštáře.
A pak ti bez mrknutí
pohlédla do tváře.
Řekla, že všechno je tak,
jak se tváří.
A kdybys náhodou
našel vlas na polštáři,
tak je tvůj.
Už prostě šedivíš.
To ten zub času,
dobrou.
Věříš... Spíš.
Nevěřím, tohle se nestává! :D
02.11.2021 07:52:34 | Ucitelskej
Ani v těch nejlepších rodinách! :D
02.11.2021 08:26:39 | Megan
Bez servitku, zub času.
01.11.2021 23:38:12 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?