Občas sa to stáva
že nevieš nájsť
tie správne slová
to nevadí
Občas sa to stáva
že spravíš chybu
aj keď sa snažíš
zo všetkých síl
to nevadí,
nevadí,
nevadí
Občas možno spadneš
nech máš akokoľvek
víťaznú sériu
ale nie si porazený
keď znova vstaneš,
keď máš svoju víziu
neprestávaj to cítiť
keď stále vidíš ju
Nevadí
keď to občas neladí
nevadí
že schody zahrali
svoju melódiu
zažili si toho dosť
a vypočuli si príbehov
habadej, ako jazz
Yes! život nie je pes,
život nie je zlý
nevadí keď niekedy
zabudneš na to krásne
ono to v tebe stále je
a ver že ti to svetlo zažne
v ten pravý čas
Premýšľal som či
túto báseň zaradiť
medzi ostatné
nie je dokonalá
ale nevadí,
to nie je žiadna...
Ale aspoň viem
že to čo cítim
je ozajstné
Nevadí
keď niekomu
nie si pochuti,
nevadí
že niekto nevidí,
že to na čom záleží
si aj ty
...Ale nezabudni
na to ty,
na tebe naozaj
záleží...
Nevadí
že nie si dokonalý,
dokonalá
dokonalosť je gýč
ale aspoň si skutočný,
skutočná,
si to čomu sa hovorí
"Niekoho hviezda"
Nevadí, že spadneš tisíckrát,
nevadí, vždyť blízký má Tě rád,
pro něj si hvězda zářící,
i když máš zrovna smutek na líci...
Krásný adventní čas, Davi... opatruj se
12.12.2021 18:25:08 | Emily Říhová