Nebo plače
Farby hrajú
Lístie padne
Rána chladnú
Temné je ráno
Temná je noc
Zostávaš doma
Mráz má moc
Deje sa to zas a znova
Tak ako každý rok
Jeseň chmúrna depresívna
V živote ďalší krok
Zober knižku
Zapáľ sviečku
Obleč svetrík
Zapni piecku
Chvíľu prečkáš
Bude bielo
Potom jar
A zase leto
Užívaj si chvíle farieb
Kým života dar máš
Z maličkostí raduj sa
Každý deň si váž! :)