Chtělo by to více životů
Ne jen jeden a pak do breku
Já mám jen jeden život
A tak proto buď ticho
Neplač nad tím jediným
Já ho vidím je to v bílím
Jako první beru krále
A vyhrávám nad svým pánem
Už jen osm dní
O rok mi bude víc
Od jedničky do stovky
Beru život do ruky