vyhadzujem zvyšky
z nedojedeného taniera
do smetného koša
za hudby
tak smutnej
ako je moja duša
zaťahujem žalúzie
vyluxované podlahy
nenesú žiadne stopy
plné fľaše
a dva prázdne poháre
a pomaly dohárajúce sviečky
a voňavé obliečky
a telo
a všetko
pripravené
ostalo nedotknuté
na konci
všetkého
sme skutočne
na všetko
samy
a nik
nepríde
.
.
Několik těchto..
člověku vezme chuť investovat city.
Je to těžký
.. milovat, vzdát se
.. a odpuštění
.. má se zažívat a nepřežívat
Proč je to tak těžký!**
Doufám že dal nějaké i vysvětlení.
Znám a tak souzním.
06.11.2021 10:09:42 | jenommarie
Jen očekávání... a ty jsou mršky nenaplněné :)
A časem se naučíme je házet jako ty zbytky do ... :)
Jo a mnohem horší je, když nedorazí opravář na rozbitou pračku :) :*
06.11.2021 07:54:04 | Malá mořská víla
Těšit se... a poté zůstat sám. Ticho promlčelo všechna slova a smutek hledá pramen k pláči.
Malisko*
06.11.2021 01:10:16 | šerý