Jak nohy plavou v listí
zlatém a slunce čistí
zbytky zlých myšlenek.
Smutná jen navenek,
uvnitř klidná... Vltava v létě.
Náručí chladnou horce přivine tě.
Polibky z vlhkých dlaní,
už žádné umírání.
Už žádné: Zítra, snad.
A ještě kolikrát?
Ten bezinfekční bolestivý chrám.
Já končím, odcházím a zavírám.
Máš to těžké, pokud..se pohybuješ v těchto místech*
Poutat život a smrt v okamžiku
cítit vše..
:(
24.11.2021 23:04:10 | jenommarie
Zaujalo mne:
Už žádné: Zítra, snad.
A ještě kolikrát?
a
Smutná jen navenek,
uvnitř klidná... Vltava v létě.
Náručí chladnou horce přivine tě.
ST :)
07.11.2021 21:26:38 | Ucitelskej