...
vody si líně proudí
v řece tří časů
neklidné vlnky osudu
moji hladinu čeří
po lepším životě
chvíle své bláhově loudím
a sám už zas nevím
čemu víc pro dnešek věřit
slunce si za mraky svítí
svátek je přece každý den
zemřelým zapálím svíci
vzpomínka je jenom sen
...
A prej sen je jen vzpomínka :) něčeho
09.11.2021 13:57:05 | Constantine