někteří lidi něco vyzařujou říkávala máma
nemusí se ti líbit ale prostě je potřebuješ
plavem proti proudu a čísla hrajou s náma
jako kosa na kámen řekla bych já
bát se milovat je zbabělý a sobecký
ale když miluješ tak jen jednou za život
dýchat jeden pro druhýho a smát se vtipům co už nikdy nikdo nepochopí
ve dvě ráno si zvednout telefon a brečet do něj
naprosto svobodně a bez přetvářky
to je láska
a když pak jeden zmizí je to jako hrát nikdy jsem bez vodky
jako sedět sám na svatebním focení a myslet si že se to ztratí
někteří lidi něco vyzařujou
nemusí se ti líbit ale potřebuješ je
k životu
Oslovilo. Znamenitý závěr. Upřimný a opravdový text s pravdomluvností ve světě citu.
10.11.2021 18:18:54 | mkinka
Bez přetvářky pěkné
10.11.2021 08:44:44 | Constantine