Na cestě z čaje
Spojem až na Biskupcovu
Chvění z promrzlých sedadel a cinkot rozpustilé tramvaje
Hledači půlnoci
Vyznavači okamžiku
Každý se svým vlastním strachem.
Dnes jsem žila
Pro ty tři hodiny ve špitále
Pro těch pět šálků puerhu v krvi
Pro těch padesát poskládaných krabic
Pro ty oči, co nemůžou nechtějí nesmí spát
Dnes jsem žila
A zítra budu žít víc.
Jeden dnešek má cenu dvou zítřků :)
10.11.2021 08:43:21 | Constantine