Smutnej smích
Stojíš v černý chodbě sama
linky v slzách s tvýma snama
tečou potom padaj do tmy
šťastný tváře, který zmokly
Mokrý rty teď v černu líbám
bolest i zkrz drogy vnímám
slzy už mi máčí vlasy
pocit prázdna a zlý hlasy.
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Megan
Komentáře (1)
Komentujících (1)