Anotace: ...
Jako sledovat film s vypnutým zvukem
Jako ticho přehlušené hlukem
Jako kniha čtená pozpátku
Jako jizva na památku
Jako nádech bez výdechu
Jako bolest pro potěchu
Jako nenaplněné přání
Jsou vzpomínky bez zapomínání
Hlavně, že není ještě hůř !
Jako láska bez malování.
Jak malování bez milování.
Jak milování bez zádrhele.
A ten zádrhel co žije blízko Tebe.
10.11.2021 22:37:49 | Fialový metal