Je tam medzi vami
Vysoká a pevná
Vytvorená ostrými slovami
Svojho postavenia sa nevzdá
Nespadne sama
Vydrží aj náznak lásky
Nevedie cez ňu brána
Nevidno cez ňu vrásky
Vrásky čo spôsobuje v duši
V duši na druhej strane
Ruka do nej búši
Pokrok nenastane
Stojí tam už dlhé roky
A stále rastie ďalej
Dajú sa rozobrať jednotlivé bloky
Ak je tam ešte nádej
Nádej vo vzájomný rešpekt,
Obdiv a pochopenie
Nie je to len jeden aspekt
Ale nájdenie novej harmónie
Chce to odvahu a trochu času
Nie každý to chce a zvládne
Ale možno objaví novú krásu
Možno plamienok znovu zažne
Náznak lásky a její vrásky.) snad bude vše dobré
14.11.2021 08:26:04 | Constantine