O VĚČNOST VÍC
Nebojím se toho
až se rozletím
každá část, z rozfoukané pampelišky
budu já.
Moje vědomí je svíčka v moři
svítící ospalým námořníkům.
Teror zániku mysli, nebude terorem
až se znovu naučím tančit s jepicemi...
Věčný tanec
pod hvězdami...
Přečteno 131x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Psavec, šerý, Holoxicht, Sonador, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)