Na veži na hlavnej
odbilo nedávno desať.
Z ulice sa vytráca vrava
a napĺňa ju chladná láva
teraz je čas bežať,
bežať od tvojich návykov
občasných nevinných zlozvykov
vyhýbať sa slovným prestrelkám
veľkou obkľukou,
chcem čítať z oblakov
tak ako kartár číta
z papierovej duše stromov
dookola hľadať domov
pochmúrna jesenná noc
srdce volá o pomoc
príď mi v ústrety
niekedy o polnoci
vpijeme sa do farieb noci
všehomír nám bude svietiť
aj v tmavých uličkách.
Barvi noci přijdou.) ony přijdou a hodně štěstí
16.11.2021 22:10:20 | Constantine