Odkedy som bez teba
na oblohe zatiahli sa
tmavé mračná
v mojej chyžke
trocha svetla
zo sviece
a ešte troška
z končeka cigarety,
ktorú hasím ako
každú jednu túžobnú
myšlienku, čo na teba mám.
Z okna vidím
na strome dozrievať
plody jarabiny
červené ako moje pery,
keď si ich obliznem
všetkými tými peknými
zlatistými slovami
čo si mi
zašepkal.