Listí už je na zemi
skoro zataženo
obloha se mračí
kdyby to byl sen
Lidé chodí po chodníku
kousek tepla nosí si
myšlenkama někde
v teplé místnosti
Vánoce se blíží
a někdo je nemá rád
nemá v sobě světlo
anebo ho nemá komu dát
Smutek někdy převládá
člověk se pak přemáhá
chybí radost volnost štěstí
to co život dělá lepší
život někdy bývá divný
v tom je velká záhada
Někdy záhada hlavolamu
je život který prožívám
občas jen sama sebe ráda klamu
když do zrcadla se usmívám.*
File..někdy to tak je,
ať máš více chvilek,
kde neschází radost a úsměv. ;)
19.11.2021 21:43:51 | jenommarie