Koloběh štěstí a zároveň bolestí
když on a ona se potkají a zamilují.
Sladká slova, naivní věty pro lásku navěky
a pak s uplakanýma očima se rozcházejí.
Málokdo je v souznění a neutrální
a žití v přirozeností - s úctou a pokorou.
Máš-li rád(a) sebe, můžeš MILOVAT.
Vše se odvíjí od Tvého nitra - osobnosti
charakteru, citu, výchově a víře .
S patřičnou vůlí jak píšeš "pokorou a úctou", ruku v ruce, lze i hory přenést a znovu milovat.
19.11.2021 19:00:49 | lísteček stromu života