Sme nízko,
a pritom mám
nepríjemné závrate,
vidím strechy domov
z ulice,
kde trhali sme
orgován
voňal tak nezvyčajne prenikavo
ako to všetko,
čo sme spolu prekusli,
chvíľami sa míňal čas
akoby sme ani nežili
okamžiky pravdy
chutiace tak slano
zdá sa to všetko
tak príšerne dávno...
Je zima
a orgován už nekvitne,
viac
nenosím blúzky priesvitné
si tak ďaleko
je to také
akoby si ani nebol
ostrý hrot reality
kreslí mi po koži
a vydavá zvuk hlasitý
všade tam,
kde si sa ma dotkol
je zima
a orgován už nekvitne.
Okamžiky pravdy bývají různé .)
20.11.2021 11:15:50 | Constantine
Je to dobré. Trochu mně to asociovalo Hanu Hegerovou - Čerešně...ale o tom je život sám. Ať se daří a pohodově úsměvný podvečer přeju.
19.11.2021 15:09:05 | Krahujec