Studený den
Anotace: Podzimní chladné počasí
Když venku klesne teplota
lidé si zatopí v kamnech
kouř se nad domy třepotá,
jako dech startující na rtech
Dým se po střechách plazí,
jako na plotech vinné révy
tlaková níž mu křídla srazí
a zanedlouho se zima zjeví
Stříbrné nebe,jako pustý sad
z němž nezbyla žádná parména
do zahrad pomalu padá chlad
jenom vítr zvedá k nebi ramena
Přečteno 196x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)